Ecco Biom

Ecco Biom

Ecco Biom är inte bara en sko. Det är mycket mer än en sko – det är mer som en naturlig förlängning av din fot, och således också dina rörelser.

Under de senaste åren har det blivit trendigare och trendigare att träna på ett ”naturligt sätt”. Många har skyggat undan från toppmodern chock absorbering, eftersom att fler och fler anser att moderna löparskor hämmar rörelsefrihet.

Ecco Biom strävar efter att öka rörelsefriheten snarare än att hämma den. Skon har skalats av från överskridande chock absorbering, kuddar och rörelsekontroll, så att allt som finns kvar är basskon, som ger dig de bästa chanserna att röra dig såsom kroppen är menad till att göra.

Ecco Biom hjälper kroppen att röra sig

Träning är inget nytt fenomen. Våra förfäder långt tillbaka i tiden tränade också, även om det på den tiden var mer ett sätt att överleva snarare än en hobby eller livsstil, som är fallet idag. Hur som helst, våra förfäder lyckades springa ganska bra utan alla smarta manicker inbyggda i löparskor nuförtiden – av den enkla anledningen att vår kropp är gjord för att röra sig. Vår hjärna är programmerad för det. Det är egentligen fel att så många spenderar timmar varje dag sittandes framför en dator eller en TV – våra kroppar är skapta för att användas, och det är detta faktum som Ecco erkänner med Biom skon, den finaste träningsutrustningen.

Ecco Biom finns tillgänglig i fyra olika kategorier: Run, Train, Explore och Golf. Varje variation är en liten del av precisionsteknik, skapad till perfektion, följande års av undersökningar av hur kroppen bäst blir hjälpt för att kunna prestera optimalt.

Biom Run

Det finns tre kategorier av Biom löparskor: Biom A, Biom B, och Biom C, för elitlöpare, exklusiva amatörlöpare, och tillfälliga/hobbylöpare. Biom hjälper dig att löpa mer effektivt, och det är inte bara något vi säger – det har bevisats i undersökningar.

KÖP ECCO BIOM RUN

Biom Train

Det finns tre kategorier av Biom Train: Biom Lite, Biom Train, och Biom Walk. Dessa skor är alla skapade för finessorienterade aktiviteter såsom gång, aerobics eller korta perioder på löpbandet till exempel. Dessa skor är skapta för att hjälpa kroppen att förbättra styrka och balans.

KÖP ECCO BIOM TRAIN

Biom Explore

Med Biom Explore får du alla fördelarna av en bra, solid vandringskänga, kombinerad med fördelarna av Bioms optimering av balans och styrka.

Biom Golf

Om du är en seriös golfare så är Biom Gold absolut nödvändigt. Den ger dig en fantastisk kontakt med ytan, och skon är samtidigt konstruerad på ett sätt som gör att din kropp presterar optimalt – även när du är på gång i flera timmar.

Kort sammanfattat – Ecco Biom är på toppen inom träningsområdet. Och dessa skor stödjer inte bara din kropp och optimerar din prestation – de är också attraktiva att titta på, något som verkligen är värt att tänka på. Så om du vill göra det som är bäst för din kropp borde du hitta till närmsta återförsäljare. Eller köpa dem från Eccos egna webbutik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *