Recension av Ecco’s webbutik

Alla känner till ECCO. ECCO är ett välkänt och älskat skomärke som garanterar kvalitet, hållbarhet och komfort. Över tid har det blivit möjligt att också lägga till adjektiv såsom elegans och design till märket.

ECCO har gjort skor i 48 år, och det familjeägda företaget har kommit upp genom en värld i förändring. Och de har gjort det bra.

Enkelt och lätt att navigera i webbutiken

ECCO’s webbutik är i en egen liga. Urvalet är enormt, och du kan snabbt få en översyn av de olika kategorierna via navigeringsmenyn högst upp på sidan, vilken gör det möjligt för dig att snabbt välja om du letar efter skor för kvinnor, män eller barn – eller om du råkar tillhöra målgruppen för mängden utomhusskor som finns tillgängliga.

Flertalet av segmenten innehåller en rea-kategori – markerad i rött – som snabbt gör det möjligt för dig att ta reda på om det kanske finns ett eller fler par skor på rea. Den röda markeringen gör det rätt klart att detta är en kategori separat från resten.

Hur du handlar

Det är väldigt enkelt att handla i ECCOS webbutik. När du väl har hittat en produkt som du vill köpa, lägg den i varukorgen (kom ihåg att välja rätt storlek – det är ett elände att få hem ett par snygga kängor bara för att märka att de är flera storlekar för stora eller små). När du är klar med att välja produkter går du till kassar där du betalar. Du kan betala med alla vanliga kort, med PayPal eller med Faktura.

Hur du returnerar köp

Om du får en defekt produkt, kommer ECCO betala för returportot. Bara kontakta Kundtjänst för att få tillbaka dina pengar. Du kommer naturligtvis få tillbaka dina pengar för den defekta produkten, eller en ny produkt – utan fel. Returportot måste betalas av dig själv om du returnerar en produkt utan fel, och du helt enkelt bara har ändrat dig. Ditt paket kommer innehålla ett returformulär, som du fyller i och skickar tillbaka tillsammans med produkten, om du bestämmer dig för att inte behålla den.

Ta emot köp

Ditt köp kommer skickas kort efter att vi tagit emot din beställning. Det tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Ditt paket kommer levereras av GLS, som kommer leverera till en butik som tar emot paket (vanligtvis en bensinmack, en Coop-affär, eller kiosk).

Allmänt intryck

ECCOs webbutik har en attraktiv och neutral design, oförmögen till att ge någon en anledning att ta illa upp. Det är ett seriöst intryck, och bilderna av de olika produkterna ger dig en bra idé av hur skon skulle se ut i verkligheten. Tillägget av en detaljerad storleksguide är en fin touch, eftersom att det brukar finnas olikheter mellan olika märken om vilken storlek man ska köpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *